Kategorier
Uncategorized

Förändring på riktigt

Vad kan en människa göra för att påverka en hela vår art? Troligen inte mycket. Det enda som du själv kan påverka till 100% är vad du själv gör och hur du själv agerar, vad som händer 100 mil från dig eller vad din granne gör kan du inte påverka i samma omfattning.

Det gäller att du bestämmer dig. Vill du göra allt för att vi ska lyckas och få en framtid eller vill du fortsätta att springa tillsammans med alla andra mot ett stup som finns längre fram? Det är helt upp till dig.

Först så behöver varje människa förstå och tro på att det behövs förändring. Därefter behöver vanor och livsval omkullkastas och ersättas med något nytt, som du tror är bättre än det gamla. Vad som är bättre behöver också bestämmas. Ditt liv kan blivit mindre bekvämt men du bidrar positivt till din omgivning och du kanske fått något annat ut av förändringen.

Att påbörja resan är upp till dig, vi har kommit till en punkt när vi inte längre kan förneka det som pågår, nästan all vetenskap pekar på att vi måste agera. Har den lilla del av vetenskapen som anser att inget behöver göras utan vi kan leva på som vanligt rätt så är det toppen. Vi är de första att fira. Trist nog så är sannolikheten för det så liten att vi inte vågar ta risken, vågar du ta den risken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *